Lexo

Pritje madhështore nga ana e minatorëve të "Trepçës"

05.01.2021- Minatorët gjithmonë në anën e drejt të historisë

Askush më shumë se minatorët nuk ia di vlerën lirisë, pavarësisë dhe shtetit tonë. Ata kanë qenë çdo herë protagonistë në çdo proces historik. Gjatë kohës sa e kam drejtuar gjigandin metarlugjik "Trepça" (2009-2013) unë ruaj kujtimet më të mira për këta burra punëtorë. Sot prej tyre mora premtimin se do të jenë edhe kësaj radhe mbështetës të Partisë Demokratike të Kosovës dhe programit #Rimëkëmbje.


Procesi zgjedhor i 14 shkurtit tregoi se Kosova ka arritur pjekuri të lartë institucionale

15.02.2021- Vendi ynë, Kosova, sapo e përmbylli me sukses një proces demokratik - zgjedhor, duke treguar emancipim dhe shkallë të lartë të pjekurisë politike e qytetare....

Lexo më shumë...

Fitorja ka emër!

12.02.2021- Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, Kanë mbetur pak orë nga koha kur fillon heshtja zgjedhore dhe ne do të jemi të obliguar që ta ndërpremë përkohësisht komunikim...

Lexo më shumë...

Mitrovica as sonte nuk më paska harruar

11.02.2021- Mitrovica, si gjithmonë, edhe sonte më paska mbështetur. Në sytë e mitrovicasve sonte po e shoh fitoren. ...

Lexo më shumë...