Aktivitete

A është e gabuar logjika e bashkimit të mjedisit dhe infrastrukturës në një ministri?


19.06.2021-Ajo që mundë të konkuldohet që në shikim të është se edhe në këtë qeveri çështjen e mbrojtjes së mjedisit po trajtohet si e parëndësishme dhe e dorës së dytë. Bashkimi i mjedisit dhe infrastrukturës në një ministri, lëre më që nuk është natyral dhe nuk është praktikë që haset në ndonjë vend të botës, por është në kundërshtim të plotë me misionin që ka mbrojtja e mjedisit. ...

Lexo më shumë...