Lexo

Në takim me përfaqësuesit e ARRU dhe KRU-ve!

Ferat Shala, në cilësinë e Kryetarit të Komisionit për Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, së bashku me kolegët tjerë, ka ftuar në takim drejtoreshën e ARRU-së dhe 7 kryeshefat ekzekutiv të KRU-ve regjionale, për të diskutuar lidhur me aktualitetin në sektorin e ujit në përgjithësi, dhe për performancën e kompanive rajonale në veçanti.

Gjithashtu, ishte e pashmangshme kërkesa për të marr informata nga KRU Hidrodrini, për helmimin e qytetarëve të Deçanit. Komisioni për Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, do të mbikqyrë nga afër dhe me kujdes përmes monitorimit, Kompanitë Rajonale dhe ARRU-në si institucion, sepse konsiderohet se uji i pijes është njëri ndër sektorët më të rëndësishëm të vendit tonë!


Hajdari, raporton para Komisionit Parlementar per Ekonomi

Sot para Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ka raportuar znj.Rozeta Hajdari Ministre e Tregtis, së bashku me UD të Kryeshefit të ARBK-së. Niveli i zbatimit të ligjit p...

Lexo më shumë...

Shala: Do të përdorim të gjitha mjetet legale që taksa 5 eurshe të mos filloj së zbatuari nga 1 shtatori

Kryetari i Komisionit për Ekonomi në Kuvendin e Kosovës, Ferat Shala, e konsideron si antiligjor vendimin e Ministrisë së Infrastrukturës me anë të të cilit qytetarët do të obligohen nga 1...

Lexo më shumë...

A është e gabuar logjika e bashkimit të mjedisit dhe infrastrukturës në një ministri?

Sikurse jeni të informuar tashmë në kuadër të Qeverisë së re të Kosovës e ashtëquajtura Qeveria Kurti II, që përbëhet nga 15 Ministri, funksionon edhe Ministria e Mjedisit, Planifikimit H...

Lexo më shumë...