Lexo

Pritje madhështore nga ana e minatorëve të "Trepçës"

05.01.2021- Minatorët gjithmonë në anën e drejt të historisë

Askush më shumë se minatorët nuk ia di vlerën lirisë, pavarësisë dhe shtetit tonë. Ata kanë qenë çdo herë protagonistë në çdo proces historik. Gjatë kohës sa e kam drejtuar gjigandin metarlugjik "Trepça" (2009-2013) unë ruaj kujtimet më të mira për këta burra punëtorë. Sot prej tyre mora premtimin se do të jenë edhe kësaj radhe mbështetës të Partisë Demokratike të Kosovës dhe programit #Rimëkëmbje.


Deklaratat skandaloze të Ministres së Punëve të Jashtme dhe pasojat diplomatike e juridike për Kosovën!

Që nga koha e emërimit në postin e Ministres së Punëve të Jashtme dhe të Diasporës, Donika Gërvalla-Schwarz, ka bërë një varg deklaratash skandaloze që bien ndesh me qëndrimet e shtetit ...

Lexo më shumë...

Takim me Odën e Afarizmit dhe Odën e Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës

Diskutohet për përmirësimin e legjislacionit në sektorin ekonomik....

Lexo më shumë...

Ferat Shala pret përfaqësuesit e KDI

Të dy palët shprehin gatishmërinë për vazhdimin dhe avancimin e bashkëpunimit edhe gjatë kësaj legjislature....

Lexo më shumë...