Lexo

Deputeti Ferat Shala ka propozuar tri propozim amandamente per projekte për buxhetin e vitit 2022

Këto tri amandamente përfshijnë projektet: Zgjërimi i rrugës Komoran-Drenas-Skenderaj, Ndërtimi i rrugës Vuçak-Tërdevc, dhe Hulumtimi dhe restaurimi i Kalasë së Vuçakut.

03.12.2021- Deputeti Shala këtë e ka bërë të ditur përmes një postimi në facebook ku ka thënë:

Të nderuar qytetarë,

Në këtë fundvit kur pritet të miratohet buxheti i Republikës së Kosovës, shumë projekte nga Komuna e Drenasit, ose janë hequr fare kodet buxhetore, ose janë minimizuar fondet që kanë qenë të parapara për projektet që kanë qenë në zhvillim e sipër.

Andaj, sot nënshkrova tri propozim amandamente për projektet si në vijim:

1.Zgjërimi i rrugës Komoran-Drenas-Skenderaj,
2.Ndërtimi i rrugës Vuçak-Tërdevc, dhe
3.Hulumtimi dhe restaurimi i Kalasë së Vuçakut.

Mbesim me shpresë që mazhoranca do ti mbështesë amandamentet, dhe projektet do të fillojnë të zhvillohen në pranverën e hershme të vitit të ardhshëm.

 


Kriza energjetike në Kosovë - Pse jemi në këtë gjendje dhe cilat janë opsionet e daljes nga kjo situatë?

Nga Dr.sc. Ferat Shala, shkrim autorial i botuar në numrin festiv të gazetës “Epoka e re”...

Lexo më shumë...

Vendimi i Qeverisë për masat e emergjencës në furnizimin e energjisë

Në takimin e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti u shqyrtua propozim-vendimi i Qeverisë, për masat e emergjencës, dhe e proceduam për në seancën e radhës të Kuvendit t...

Lexo më shumë...

Mbahet takimi i radhës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

Raporti i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë – ZRRE, ai i Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare – ARKEP, si dhe shqyrtimi i Raportit vjetor të Komisioni...

Lexo më shumë...