Lexo

Komisionit për Ekonomi diskuton për raportin e NP KOSTT

Sot është mbajtur mbledhja e radhës e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ku ku është proceduar për seancë plenare raporti i Panelit për zgjedhjen e drejtorit të bordit të NP KOSTT, për plotësimin e kuotës gjinore, si dhe atë të Panelit për zgjedhjen e drejtorit të bordit të NP KOSTT, nga radhët e komuniteteve jo shumicë.

10.12.2021- Gjithashtu, janë proceduar për shqyrtim sipas procedurës edhe tri projektligje: Projektligjin për dizajn industrial, Projektligjin për topografi, dhe ai të gjysmëpërçuesve.


A ishte planifikuar mirë testimi i unazës njëkahore për qytetin e Prishtinës?

25.04.2022 - Eksperimentet janë metoda shkencore që ju mundësojnë njerëzve të testojnë një ide dhe të marrin rezultate të besueshme. Por për të realizuar një eksperiment të suksesshëm a...

Lexo më shumë...

7 Marsi, Dita e Mësuesit

Dr.sc. Ferat Shala, fjalim në emër të Partisë Demokratike të Kosovës me rastin e seancës plenare për Ditën e Mësuesit....

Lexo më shumë...

Përmbledhje e aktiviteteve në kuadër të Komisionit Parlamenta për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti gjatë muajit Shkurt- Mars 2022

03.03.2022- Në takim me Viola von Cramon-Taubadel, raportuese e përhershme e Parlamentit Evropian për Kosovën. Tema e diskutimi: zhvillimet dhe sfidat më të fundit në lidhje me strategjinë e ...

Lexo më shumë...