Lexo

Komisioni për Ekonomi ka pritur në takim përfaqësuesit e odave ekonomike dhe bizneseve të sektorit të naftës

Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, i Kuvendit të Kosovës sot ka pritur në takim përfaqësues të odave ekonomike dhe bizneseve të sektorit të naftës.

21.10.2021- Në bashkëpunim me ta shqyrtuam projektligjin nr. 08/L-018 për tregtinë me produkte të naftës dhe karburante të ripërtërishme. Me këta rast anëtarët e komisionit dëgjuan vërejtjet dhe sygjerimet e grupeve të interesit, të cilat do të inkorporohen në ligjin në fjalë.


Kriza energjetike në Kosovë - Pse jemi në këtë gjendje dhe cilat janë opsionet e daljes nga kjo situatë?

Nga Dr.sc. Ferat Shala, shkrim autorial i botuar në numrin festiv të gazetës “Epoka e re”...

Lexo më shumë...

Vendimi i Qeverisë për masat e emergjencës në furnizimin e energjisë

Në takimin e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti u shqyrtua propozim-vendimi i Qeverisë, për masat e emergjencës, dhe e proceduam për në seancën e radhës të Kuvendit t...

Lexo më shumë...

Mbahet takimi i radhës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

Raporti i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë – ZRRE, ai i Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare – ARKEP, si dhe shqyrtimi i Raportit vjetor të Komisioni...

Lexo më shumë...