Lexo

Konstituohet Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregëti i Kuvendit të Kosovës

Ferat Shala zgjidhet kryetar i Komisionit për Ekonomi

13.04.2021- Sot u konstitua Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregëti i Kuvendit të Kosovës i Kuvendit të Republikës së Kosovës. Ky komision do të drejtohet nga Partia Demokratike e Kosovës. PDK i ka besuar udhëheqjen e këtij komisioni deputetit Ferat Shala.

Në kuadër të funksioneve dhe përgjegjësive që kam, falenderoj Partinë Demokratike të Kosovës që ma besoj të udhëheqi me këtë komision, ka thënë Shala. Në konceptin e përbashkët, në parimet kushtetuese, ju garantoj që të jap maksimumin që të bashkërendojmë çdo iniciativë dhe jam i gatshëm për çdo lloj bashkëpunimi, ka thënë ai në fjalën e rastit para anëtarëvë të Komisionit dhe ka shprehur gadishmërinë për bashkpunim të sinqertë, në mënyrë që vendit ti japim dinamikë zhvillimore në realizimin e objektivave programore të komisionit.

 


Hajdari, raporton para Komisionit Parlementar per Ekonomi

Sot para Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ka raportuar znj.Rozeta Hajdari Ministre e Tregtis, së bashku me UD të Kryeshefit të ARBK-së. Niveli i zbatimit të ligjit p...

Lexo më shumë...

Shala: Do të përdorim të gjitha mjetet legale që taksa 5 eurshe të mos filloj së zbatuari nga 1 shtatori

Kryetari i Komisionit për Ekonomi në Kuvendin e Kosovës, Ferat Shala, e konsideron si antiligjor vendimin e Ministrisë së Infrastrukturës me anë të të cilit qytetarët do të obligohen nga 1...

Lexo më shumë...

Në takim me përfaqësuesit e ARRU dhe KRU-ve!

Ferat Shala, në cilësinë e Kryetarit të Komisionit për Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, së bashku me kolegët tjerë, ka ftuar në takim drejtoreshën e ARRU-së dhe ...

Lexo më shumë...