Lexo

Fillon sesioni vjeshtor i Kuvendit të Republikës së Kosovës

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ka mbajtur takimin e parë në kuadër të sesionit vjestor të punës së Kuvendit të Kosovës. Me këtë rast komisioni dhe ka miratuar raportin e punës së Komisionit për sesionin pranveror.

14.10.2021- Komisioni po ashtu miratoi projektligjin nr.08/L-029 për punimet nga metalet e çmuara, dhe e procedoj në Kuvend për votim.


A ishte planifikuar mirë testimi i unazës njëkahore për qytetin e Prishtinës?

25.04.2022 - Eksperimentet janë metoda shkencore që ju mundësojnë njerëzve të testojnë një ide dhe të marrin rezultate të besueshme. Por për të realizuar një eksperiment të suksesshëm a...

Lexo më shumë...

7 Marsi, Dita e Mësuesit

Dr.sc. Ferat Shala, fjalim në emër të Partisë Demokratike të Kosovës me rastin e seancës plenare për Ditën e Mësuesit....

Lexo më shumë...

Përmbledhje e aktiviteteve në kuadër të Komisionit Parlamenta për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti gjatë muajit Shkurt- Mars 2022

03.03.2022- Në takim me Viola von Cramon-Taubadel, raportuese e përhershme e Parlamentit Evropian për Kosovën. Tema e diskutimi: zhvillimet dhe sfidat më të fundit në lidhje me strategjinë e ...

Lexo më shumë...