Lexo

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ka vizituar ndërmarrjen K.R.U Gjakova

Në vazhdën e takimeve në terren anëtarët e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, i Kuvendit të Kosovës dje ka qëndruar në Gjakovë.

16.10.2021-Me këtë rast ata kanë vizituar ndërmarrjen shumë të suksesshme K.R.U Gjakova, Liqenin e Radoniqit dhe Stacionin e Filtrimit. Nga menaxhmenti i kësaj ndërrmarrje ata janë njohur me gjendjen aktuale dhe me planet dhe projektet për vitin 2022. Sektori i ujërave është njëri ndër sektorët më të rëndësishëm të vendit tonë!


Kriza energjetike në Kosovë - Pse jemi në këtë gjendje dhe cilat janë opsionet e daljes nga kjo situatë?

Nga Dr.sc. Ferat Shala, shkrim autorial i botuar në numrin festiv të gazetës “Epoka e re”...

Lexo më shumë...

Vendimi i Qeverisë për masat e emergjencës në furnizimin e energjisë

Në takimin e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti u shqyrtua propozim-vendimi i Qeverisë, për masat e emergjencës, dhe e proceduam për në seancën e radhës të Kuvendit t...

Lexo më shumë...

Mbahet takimi i radhës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

Raporti i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë – ZRRE, ai i Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare – ARKEP, si dhe shqyrtimi i Raportit vjetor të Komisioni...

Lexo më shumë...