Lexo

Edhe një zëdhënës i Rimëkëmbjes nga bota e artit

S’ka më mirë se kur dita të nis me miq të veçantë si Halim Berisha. Jo vetëm sot - në ditëlindjen tij, por aktori Berisha me batutat e tij inteligjente çdo herë di të na i ndreq ditët.

18.01.2021- Duke qenë çdo herë pjesë e Partisë Demokratike të Kosovës, edhe kësaj radhe Halimi premtoi se do të jetë njëri prej zëdhënësve të programit “Rimëkëmbje”. PDK-ja çdo herë ka qenë dhe do të mbetet Shtëpia e sigurt për të gjithë njerëzit e artit, kulturës dhe shkencës! Fuqinë e saj të vërtetë e përbënë korpusi intelektual, shkencor dhe artistik i Kosovës.


A është e gabuar logjika e bashkimit të mjedisit dhe infrastrukturës në një ministri?

Sikurse jeni të informuar tashmë në kuadër të Qeverisë së re të Kosovës e ashtëquajtura Qeveria Kurti II, që përbëhet nga 15 Ministri, funksionon edhe Ministria e Mjedisit, Planifikimit H...

Lexo më shumë...

Deputeti Shala: Dr. Hafir Shala, njëri prej figurave më të veçanta historike

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Ferat Shala, ka thënë se doktor Hafir Shala, mbetet njeri prej figurave me të veçanta të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK). Shala në...

Lexo më shumë...