Lexo

Takim me Odën e Afarizmit dhe Odën e Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës

Diskutohet për përmirësimin e legjislacionit në sektorin ekonomik.

29.04.2021- Në vazhdën e takimeve informuese me Odat Ekonomike që veprojnë në Kosovë, Kryetari i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregëti i Kuvendit të Kosovës, Ferat Shala ka pritur në takim Odën e Afarizmit dhe Odën e Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës. Në takim u bisedua për gjendjen e biznesit dhe ekonomisë Kosovare në kushte pandemie. Të dy palët u pajtuan që të vazhdojë puna e përbashkët në hartimin e planit të punës së komisionit si dhe në përmirësimin e legjislacionit në sektorin ekonomik.


Hajdari, raporton para Komisionit Parlementar per Ekonomi

Sot para Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ka raportuar znj.Rozeta Hajdari Ministre e Tregtis, së bashku me UD të Kryeshefit të ARBK-së. Niveli i zbatimit të ligjit p...

Lexo më shumë...

Shala: Do të përdorim të gjitha mjetet legale që taksa 5 eurshe të mos filloj së zbatuari nga 1 shtatori

Kryetari i Komisionit për Ekonomi në Kuvendin e Kosovës, Ferat Shala, e konsideron si antiligjor vendimin e Ministrisë së Infrastrukturës me anë të të cilit qytetarët do të obligohen nga 1...

Lexo më shumë...

Në takim me përfaqësuesit e ARRU dhe KRU-ve!

Ferat Shala, në cilësinë e Kryetarit të Komisionit për Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, së bashku me kolegët tjerë, ka ftuar në takim drejtoreshën e ARRU-së dhe ...

Lexo më shumë...