Lexo

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ka pritur në takim përfaqësuesit e JICA

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ka pritur sot në takim përfaqësuesit dhe ekspertët e Agjencionit Japonez për Zhvillim Ndërkombëtarë JICA me të cilët ka diskutuar lidhur me fazën e dytë të projekteve për kontrollin e ndotjes së ajrit në Republikën e Kosovës.

07.11.2021- Tash e disa vite me radhë po e vazhdojmë këtë bashkëpunim shumë të frytshëm në nivelin akademik dhe institucional. JICA Japoneze ka qenë dhe mbetet partner i joni shumë serioz. Kryetari i Komisionit, z.Ferat Shala, i falenderoj ata për fazën e parë të projektit të kryer me sukses, dhe shprehu bindjen e plotë që do të vazhdohem me sukses edhe faaza e dytë e këtij projekti.


Kriza energjetike në Kosovë - Pse jemi në këtë gjendje dhe cilat janë opsionet e daljes nga kjo situatë?

Nga Dr.sc. Ferat Shala, shkrim autorial i botuar në numrin festiv të gazetës “Epoka e re”...

Lexo më shumë...

Vendimi i Qeverisë për masat e emergjencës në furnizimin e energjisë

Në takimin e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti u shqyrtua propozim-vendimi i Qeverisë, për masat e emergjencës, dhe e proceduam për në seancën e radhës të Kuvendit t...

Lexo më shumë...

Mbahet takimi i radhës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

Raporti i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë – ZRRE, ai i Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare – ARKEP, si dhe shqyrtimi i Raportit vjetor të Komisioni...

Lexo më shumë...