Lexo

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti i Kuvendit të Kosovës viziton Komisionin e Pavarur për Miniera dhe Minerale.

Ata u informuan për punën e KPMM-së dhe sfidat që e përcjellin punën e këtij komisioni.

12.05.2021- Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti i Kuvenit të Kosovës, i kryesuar nga Ferat Shala, ka realizua vizitë në Komisionin e Pavarur për Miniera dhe Minerale. Ata u informuan për punën e KPMM-së dhe sfidat që e përcjellin punën e këtij komisioni. U konfirmua gatishmëria dypalëshë për bashkëpunim në zgjidhjen e problemeve në sektorin minerar.


A është e gabuar logjika e bashkimit të mjedisit dhe infrastrukturës në një ministri?

Sikurse jeni të informuar tashmë në kuadër të Qeverisë së re të Kosovës e ashtëquajtura Qeveria Kurti II, që përbëhet nga 15 Ministri, funksionon edhe Ministria e Mjedisit, Planifikimit H...

Lexo më shumë...

Deputeti Shala: Dr. Hafir Shala, njëri prej figurave më të veçanta historike

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Ferat Shala, ka thënë se doktor Hafir Shala, mbetet njeri prej figurave me të veçanta të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK). Shala në...

Lexo më shumë...

Trajtimi i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë në Programin e Qeverisë së Kosovës 2021-2025

Në programin e Qeverisë së Republikës së Kosovës për periudhën 2021-2025, në kapitullin 2.12 trajtohen edhe çështjet që ndërlidhen me Mjedisin dhe Planifikimin Hapësinorë. ...

Lexo më shumë...