Lexo

Komisionit për Ekonomi i Kuvendit të Kosovës takohet me përfaqësuesit e Odave Ekonomike

U dëgjuan propozimet dhe rekomandimet e Odave Ekonomike për bashkëpunim me Komisionit për Ekonomi i Kuvendit të Kosovës.

22.04.2021- Kryetari i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregëti i Kuvendit të Kosovës, Ferat Shala së bashku me nënkryetaren e komisionit znj. Jeta Statovci, në ambientet e Kuvendit të Republikës së Kosovës, mbajti takime njohëse me Odat Ekonomike.

Në takim ishin përfaqësues nga Oda Ekonomike e Kosovës, e kryesuar nga z. Berat Rukiqi, Oda Ekonomike Amerikane, e kryesuar nga z. Arian Zeka, dhe Oda Ekonomike Gjermane, e kryesuar nga znj. Nora Hasani dhe z. Arten Bajrushi.

 Ekziston gatishmëri e plotë që të vazhdojë komunikimi dhe bashkëpunimi në interes të zhvillimit ekonomik të vendit, me theks të veqant në kohë të rënda pandemie. U dëgjuan propozimet dhe rekomandimet e Odave Ekonomike për të cilat do të vazhdojë bashkëpunimi.


A është e gabuar logjika e bashkimit të mjedisit dhe infrastrukturës në një ministri?

Sikurse jeni të informuar tashmë në kuadër të Qeverisë së re të Kosovës e ashtëquajtura Qeveria Kurti II, që përbëhet nga 15 Ministri, funksionon edhe Ministria e Mjedisit, Planifikimit H...

Lexo më shumë...

Deputeti Shala: Dr. Hafir Shala, njëri prej figurave më të veçanta historike

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Ferat Shala, ka thënë se doktor Hafir Shala, mbetet njeri prej figurave me të veçanta të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK). Shala në...

Lexo më shumë...