Lexo

Nga aktivitetet e fushatës zgjedhore 06.02.2021

Takime me simpatizantë dhe përkrahës të PDK-së, në Dobroshec, Godanc e Gllanasellë!

Bashkë me qytetarët e Dobrashecit dhe Godancit sonte i thamë PO fitores së Partisë Demokratike të Kosovës. Në Dobrashec dhe Godanc sonte po ashtu morëm përgjegjësi dhe zotime të reja për finalizimin e projektit të shtetndërtimit, përmes Rimëkëmbjes ekonomike dhe politike të vendi tonë, të cilin bashkë kemi çliruar dhe ndërtuar. Kosovës sot i duhen njerëz të përkushtuar dhe të përgjegjshëm në qeverisje, sepse liria, pavarësia dhe shteti i Kosovës janë amaneti më i madh që na lanë dëshmorët.

Gllanasella heroike edhe sonte bëri dëshmi se qëndron e bashkuar fort dhe përjetësisht me Partinë Demokratike të Kosovës. Përkrahja qytetare për PDK-në si kjo e sontma në Gllanasellë, është dëshmia më e mirë se tek qytetarët po rritet shpresa dhe besimi se pas 14 shkurtit do të fillojë Rimëkëmbja e vendit tonë, pas krizës së madhe 14-mujore, të cilën e shkaktuan dy qeveritë e dështuara, Kurti dhe Hoti.

 


Procesi zgjedhor i 14 shkurtit tregoi se Kosova ka arritur pjekuri të lartë institucionale

15.02.2021- Vendi ynë, Kosova, sapo e përmbylli me sukses një proces demokratik - zgjedhor, duke treguar emancipim dhe shkallë të lartë të pjekurisë politike e qytetare....

Lexo më shumë...

Fitorja ka emër!

12.02.2021- Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, Kanë mbetur pak orë nga koha kur fillon heshtja zgjedhore dhe ne do të jemi të obliguar që ta ndërpremë përkohësisht komunikim...

Lexo më shumë...

Mitrovica as sonte nuk më paska harruar

11.02.2021- Mitrovica, si gjithmonë, edhe sonte më paska mbështetur. Në sytë e mitrovicasve sonte po e shoh fitoren. ...

Lexo më shumë...