Lexo

Komisionit për Ekonomi i Kuvendit të Kosovës takohet me përfaqësuesit e Odave Ekonomike

U dëgjuan propozimet dhe rekomandimet e Odave Ekonomike për bashkëpunim me Komisionit për Ekonomi i Kuvendit të Kosovës.

22.04.2021- Kryetari i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregëti i Kuvendit të Kosovës, Ferat Shala së bashku me nënkryetaren e komisionit znj. Jeta Statovci, në ambientet e Kuvendit të Republikës së Kosovës, mbajti takime njohëse me Odat Ekonomike.

Në takim ishin përfaqësues nga Oda Ekonomike e Kosovës, e kryesuar nga z. Berat Rukiqi, Oda Ekonomike Amerikane, e kryesuar nga z. Arian Zeka, dhe Oda Ekonomike Gjermane, e kryesuar nga znj. Nora Hasani dhe z. Arten Bajrushi.

 Ekziston gatishmëri e plotë që të vazhdojë komunikimi dhe bashkëpunimi në interes të zhvillimit ekonomik të vendit, me theks të veqant në kohë të rënda pandemie. U dëgjuan propozimet dhe rekomandimet e Odave Ekonomike për të cilat do të vazhdojë bashkëpunimi.


Hajdari, raporton para Komisionit Parlementar per Ekonomi

Sot para Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ka raportuar znj.Rozeta Hajdari Ministre e Tregtis, së bashku me UD të Kryeshefit të ARBK-së. Niveli i zbatimit të ligjit p...

Lexo më shumë...

Shala: Do të përdorim të gjitha mjetet legale që taksa 5 eurshe të mos filloj së zbatuari nga 1 shtatori

Kryetari i Komisionit për Ekonomi në Kuvendin e Kosovës, Ferat Shala, e konsideron si antiligjor vendimin e Ministrisë së Infrastrukturës me anë të të cilit qytetarët do të obligohen nga 1...

Lexo më shumë...

Në takim me përfaqësuesit e ARRU dhe KRU-ve!

Ferat Shala, në cilësinë e Kryetarit të Komisionit për Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, së bashku me kolegët tjerë, ka ftuar në takim drejtoreshën e ARRU-së dhe ...

Lexo më shumë...