Lexo

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti i Kuvendit të Kosovës viziton Komisionin e Pavarur për Miniera dhe Minerale.

Ata u informuan për punën e KPMM-së dhe sfidat që e përcjellin punën e këtij komisioni.

12.05.2021- Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti i Kuvenit të Kosovës, i kryesuar nga Ferat Shala, ka realizua vizitë në Komisionin e Pavarur për Miniera dhe Minerale. Ata u informuan për punën e KPMM-së dhe sfidat që e përcjellin punën e këtij komisioni. U konfirmua gatishmëria dypalëshë për bashkëpunim në zgjidhjen e problemeve në sektorin minerar.


Hajdari, raporton para Komisionit Parlementar per Ekonomi

Sot para Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ka raportuar znj.Rozeta Hajdari Ministre e Tregtis, së bashku me UD të Kryeshefit të ARBK-së. Niveli i zbatimit të ligjit p...

Lexo më shumë...

Shala: Do të përdorim të gjitha mjetet legale që taksa 5 eurshe të mos filloj së zbatuari nga 1 shtatori

Kryetari i Komisionit për Ekonomi në Kuvendin e Kosovës, Ferat Shala, e konsideron si antiligjor vendimin e Ministrisë së Infrastrukturës me anë të të cilit qytetarët do të obligohen nga 1...

Lexo më shumë...

Në takim me përfaqësuesit e ARRU dhe KRU-ve!

Ferat Shala, në cilësinë e Kryetarit të Komisionit për Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, së bashku me kolegët tjerë, ka ftuar në takim drejtoreshën e ARRU-së dhe ...

Lexo më shumë...