Lexo

Ferat Shala pret përfaqësuesit e KDI

Të dy palët shprehin gatishmërinë për vazhdimin dhe avancimin e bashkëpunimit edhe gjatë kësaj legjislature.

22.04.2021- Ferat Shala, Kryetari i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregëti i Kuvendit të Kosovës, ka pritur në takim përfaqësuesit e Institutit Demokratik të Kosovës (KDI) të kryesuar nga znj.Edita Mustafa. Ai falënderoj përfaqësuesit e KDI-së për përkrahjen e deritanishme për Kuvendin, përkatësisht komisionin për Ekonomi, dhe shprehu gatishmërinë e komisionit për vazhdimin dhe avancimin e bashkëpunimit me KDI-në edhe gjatë kësaj legjislature. Përvoja dhe ekspertiza e KDI-së është shumë e dobishme për punën e komisionit, tha ai.


A është e gabuar logjika e bashkimit të mjedisit dhe infrastrukturës në një ministri?

Sikurse jeni të informuar tashmë në kuadër të Qeverisë së re të Kosovës e ashtëquajtura Qeveria Kurti II, që përbëhet nga 15 Ministri, funksionon edhe Ministria e Mjedisit, Planifikimit H...

Lexo më shumë...

Deputeti Shala: Dr. Hafir Shala, njëri prej figurave më të veçanta historike

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Ferat Shala, ka thënë se doktor Hafir Shala, mbetet njeri prej figurave me të veçanta të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK). Shala në...

Lexo më shumë...