Lexo

Mbahet takimi i radhës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

Raporti i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë – ZRRE, ai i Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare – ARKEP, si dhe shqyrtimi i Raportit vjetor të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale – KPMM për vitin 2020, ishin pikat e rendit të ditës.

21.12.2021- Anëtarët e komisionit u informuan edhe për punën dhe sfidat që i përcjellin, si dhe për çështjet për çka u ftuan në raportim. Po ashtu komisioni ka konfirmuar gatishmërinë për bashkëpunim në zgjidhjen e problemeve.


Kriza energjetike në Kosovë - Pse jemi në këtë gjendje dhe cilat janë opsionet e daljes nga kjo situatë?

Nga Dr.sc. Ferat Shala, shkrim autorial i botuar në numrin festiv të gazetës “Epoka e re”...

Lexo më shumë...

Vendimi i Qeverisë për masat e emergjencës në furnizimin e energjisë

Në takimin e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti u shqyrtua propozim-vendimi i Qeverisë, për masat e emergjencës, dhe e proceduam për në seancën e radhës të Kuvendit t...

Lexo më shumë...

Takimi koordinues për Strategjinë e Energjisë 2022-2031

Deputeti Ferat Shala në cilësinë e kryetarit të Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, të Kuvendit të Kosovës, ka marrë pjesë në Takimi koordinues rreth Strategjisë Ko...

Lexo më shumë...