Përurimi i kompleksit përkujtimor për dëshmorët Krushë e Madhe

Zëvendësministri i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ferat Shala, tha se ndërtimi i kompleksit përkujtimor për dëshmorët në Krushë të Madhe është obligim kombëtar e institucional, sepse ky fshat që i dha aq shumë Kosovës meriton të ketë një vend nderimi e kujtimi për gjakun e derdhur.
Krushë e Madhe 02.09.2013 vënia e gurë themelit dhe fillimi i punimeve për rregullimin e Kompleksit Memorial në fshatin Krushë e Madhe.
Projekti i Kompleksit Memorial i Krushës së Madhe financohet nga Ministria e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor të Qeverisë së Republikës së Kosovës.
LAVDI TË GJITHË TË RËNËVE PËR LIRI!